Billiga flygresor - Massor med billiga flygresor

Välja rätt flygplats för er resa

Välja rätt flygplats för er resa

Det kan vara värt väldigt mycket att välja rätt flygplatser för er semesterresa. Det finna många fall där själva reskostnaden till och från flygplatserna kostat både två och tre gånger så mycket som flygbiljetten. Var därför alltid noggrann med att undersöka från vilken flygplats ni ska åka och till vilken flygplats ni ankommer.

Välja rätt flygplats för avresan

Välja rätt flygplats för avresan

För att spara pengar totalt kan det vara mer lönsamt att flyga från en lokal flygplats som innebär kanske att flygresan inte blir billigare men att totala priset blir lägre.

Detta eftersom ni bör tänka in kostnaderna för bilresa, tågresa eller taxi till flygplatsen och parkering vid flygplatsen samt den extra tid det tar att åka från en större flygplats.

Välja rätt flygplats för ankomsten

Välja rätt flygplats för ankomsten

När ni kommer till en storstad finns det ofta flera flygplatser. Dessa flygplatser kan hetta stadens namn men ligga långt bort som t.ex. Stockholm-Skavsta eller Stockholm-Västerås. Denna typ av benämning gäller i världen att den större stadens namn används av flygplatser i närheten.

Kostnaden för att åka in till staden kan då bli mycket hög och detta bör ni ta med i beräkningarna när ni försöker jämföra billiga flygresor.


Mer fakta om billiga flygresor

Här kan du hitta mycket mer intressant information om billiga flygresor men också hur du ska göra för att kunna boka en riktigt billiga flygresa.Meny - Billiga flygresor
Till förstasidan på www.flygresor-billiga.seHögst upp på sidanLängst ned på sidan
Billig veckaRätt tidpunktRätt resmålRätt veckodag