Billiga flygresor - Massor med billiga flygresor

Billiga Flygresor

Billiga Flygresor

Det finns mycket pengar i att sälja billiga flygresor och därför finns det många resebolag som försöker marknadsföra att de har de bästa och billigaste flygresorna på nätet. Det finns även flera resebolag som säljer flygresor över disk eller via telefon.

Denna webbplats finns till för dig för att förklara vad du ska tänka på när du letar efter billiga flygresor eller när du ska köpa en bra och billig flygresa.

Var hittar jag den billigaste flygresan?

Oftast hittar du de billigaste flygbiljetterna på olika jämförelseföretags websidor. Det går också att boka direkt hos en del flygbolag och då kan ibland det vara billigast men inte alltid.

Är det billigare att köpa flygresor på nätet?

Är det billigare att köpa flygresor på nätet?

Oftast är det billigare att köpa flygbiljetterna via nätet men alla typer av bokningar kan inte göras direkt på nätet. Det kan t.ex. vara svårt att boka billiga flygresor via nätet om du vill stanna till på flera ställen längre tider.

Även kortare och enklare resor kan ibland vara billigare att bokas via telefon hos en jämförelsesite som normalt säljer flygbiljetterna via nätet eller direkt hos flygbolaget. Detta gäller för resor när ni är mång personer eftersom oftast gäller de lägre priserna för en gruppbokning på 4-6 biljetter. Om ni är t.ex. två familjer som vill boka flygbiljetterna var för sig för att kunna använda ert kreditkort så att ni både får bonus och reseförsäkring kommer troligtvis första familjen som bokar få ett betydligt lägre pris jämfört med den andra familjen. Ett sätt att lösa detta är att ni ringer in till flygbolaget eller resebyrån och bokar manuellt. Trots avgifter för detta kan biljettpriset totalt för alla resenärerna bli några tusenlappar billigare.

Konsten att köpa en billig flygbiljett

När du letar efter en billig flygresa kommer du upptäcka att priset på exakt samma resa varierar en del mellan jämförelsesiterna. Efter att du jämfört exakt samma flygresor några gånger kommer du troligtvis upptäcka att den inte är lika billig längre utan ökat i pris hos alla reseföretagen men någon hundra lapp upp till någon tusenlapp.

Du kan själv förstöra dina billiga flygresor

Är det billigare att köpa flygresor på nätet?

Orsaken till den snabba prisökningen är det ökade intresset som finns just för denna flygresa. Orsaken till det ökade intresset är faktiskt du. Genom att titta många gånger på samma resa kommer du själv i vissa fall göra den dyrare. För att undvika detta bör du boka den efter ett par sökningar. Om en resebyrå på nätet tar 20 kr mer för flygresan än den som är billigast spelar faktiskt inte så stor roll om det är just den flygresan ni är ute efter. Det är värre om biljettpriset ökar några hundralappar på grund av att du tittar runt för mycket.

Bra ställen att leta efter billiga flygbiljetter

Det finns ett par större och prismässigt bra jämförelsesiter för billiga flygresor. Vem som är billigast beror på dag och resa men efter en snabb jämförelse av 10 slumpvisa flygresor så blev den inbördes ordningen enligt nedan med den billigaste först: Den kan dock variera från gång till gång:

  • Mr Jet hade de billigast flygresor.
  • Billiga flygresor har även Alla Flygbiljetter.
  • Massor med billiga flygbiljetter kan du hitta hos flygresor.se
  • Hos Memondo fanns det många flygbiljetter till låga priser.
  • Även KLM har billiga flygresor som du kan titta på.

Priset är inte allt

När du ska köpa flygbiljetter är priset viktigt men inte allt. Minst lika viktigt som att flygresan är billigast är att den går smidigt, att väntetiderna och transporterna till och från flygplatserna är korta samt att inga jättehöga kostnader för transfer tillkommer. Här finns mycket information som kan vara bra att läsa innan ni planerar er flygresa för mycket.


Mer fakta om billiga flygresor

Här kan du hitta mycket mer intressant information om billiga flygresor men också hur du ska göra för att kunna boka en riktigt billiga flygresa.Meny - Billiga flygresor
Till förstasidan på www.flygresor-billiga.seHögst upp på sidanLängst ned på sidan
Billig veckaRätt tidpunktRätt resmålRätt veckodag